Rutti tunnistus: Kuidas ka mina köhast lahti sain

Posted by

Sain eile hommikul oma postkasti järgneva kirja. Loe – See on nii julgustav!

Tere Egon tahaksin sulle ka rääkida kuidas ma sain köhast terveks . Olengi hiljaks jäänud jutuga . See oli veel vanal aastal…

…Kui mind täiesti äkki hakkas vaevama köha, no nii kõvasti, et mu roided vasakult poolt olid valusaks köhitud, köha oli kinnine ja väga vastik. Palusin küll Jeesuse vermete läbi tervenemist, olin juba päris meeleheitel, miks Jumal ei kuule mind ja miks mul paremaks ei lähe.

See oli 7-mes päev juba, roided nii valusad et puutuda ei saanud. Kusagil pool viis hommikul tõusin voodist üles, sest mehest oli kahju, et temagi minu pärast magada ei saanud.

Mõtlesin et lähen kuulan sinu seda audio piiblit. Tegin lahti selle sinu lehe ja esimene mida loen: “Kuidas ma sain lahti köhast”. Ma ei uskunud oma silmi. Loen ja ei usu. Siis vaatan ja need on ometi samad sõnad, mis mina Jeesusele ütlesin ja abi ei saanud. Aga silmad klammerdusid sellesse teksti, lugesin mõttega seda lauset, vist 3 korda, panin arvuti kinni ja läksin voodisse, tundsin väsimust.

Hommikul tõusin, esimene asi mida märkasin – mu roided ei olnud valusad. Istusin tükk aega – ei mingit köha, rääkisin mehele, et sain terveks. Ja siis hakkas äkki lahtine köha. Mitte tugev ega häiriv, vaid hakkasin vabanema sellest sodist, mis sinna oli kogunenud. Järgmisel päeval, ma arvan, olin täiesti vaba, tänu Jumalale ja tänu ka sinule postituse eest. Siiani ei tea ,miks neid samu sõnu lugedes need ei toiminud ja kui nüüd lugesin, siis toimis. Olin nii tänulik.

Ole õnnistatud!

Ka mina ütlen: “Tänu Jumalale!” Me ei mõista kõike, aga meid on kutsutud üksteist kinnitama, julgustama, trööstima… Ka üksteist meie ühise usu poolest üles ehitama. Ning tänu Jumalale, et see väike tunnistus sellest, kuidas mina oma köhast jagu sain, et see aitas ka teist inimest oma köhast vabaks saada.

Ole väga õnnistatud, Rutti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *